Cine vrea să muncească, găsește de lucru și în Teleorman!

Pentru teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă, în această lună companiile din mediul privat oferă 186 posturi de conducere și de execuție.

Conform oficialilor de la JobRapid.ro, SC Koyo România SA (Fabrica de rulmenți) oferă 29 locuri de muncă, posturi de operator mașini unelte automate.

SC Islaz SA Alexandria are disponibile 13 posturi de execuție, respectiv 2 posturi de sudor autogen, 3 posturi de sudor electric, 2 posturi de strungar universal, 2 posturi de frezor universal, precum și 4 posturi de lăcătuș construcții metalice și navale.

SC Electrotel Alexandria angajează un număr de : 5 ingineri electromecanici, 3 ingineri mecanici, 5 ingineri electrotehniști, 5 muncitori operatori la mașini unelte cu comandă numerică, 5 ingineri mecanici proiectanți, 4 subingineri automatiști, un șofer autoturisme și camionete.

SC Cream Land SRL Alexandria pune la dispoziția celor interesați 2 posturi de electromecanic mașini și echipamente electrice, 2 posturi de electrician întreținere și reparații, un post de instalator rețele termice și sanitare, un post de tehnician laborant analize produse alimentare, un post de inginer industria alimentară, un post de director vânzări și un post de stivuitorist.

S.C. Time Internațional Tradyng SRL Alexandria a scos la concurs 40 posturi de muncitor necalificat pentru a lucra în industria confecțiilor.

SC Germino SA Alexandria pune la dispoziția celor interesați 10 posturi de ambalator manual produse de panificație.

SC Biotur Exim SRL Alexandria angajează un agent de vânzări, absolvent de studii superioare.

SC Romanian Security Systems SRL Alexandria angajează un agent de pază.

SC Urbis Servconstruct SA Roșiorii de Vede angajează un consilier/expert/inspector gestiune economic, absolvent de studii superioare de specialitate.

SC Ovidiu Com SRL Roșiorii de Vede are disponibile 2 posturi de lucrător comercial.

SC Silograins Project SRL Alexandria angajează 2 lăcătuși mecanici, iar SC Seritel Poroschia un șofer autoturisme și camionete.

Persoanele interesate de respectivele locuri de muncă se pot adresa în cel mai scurt timp la compartimentele de personal ale acestor companii, unde vor putea face dovada că posedă competențele profesionale specifice fiecărui post, dar și faptul că sunt dornice de muncă .

George ZAVERA