Cine vrea să lucreze la stat, să se înscrie la concurs!

Deși bună parte dintre primarii teleormăneni, dar și conducătorii instituțiilor publice se plâng de lipsa banilor care să le asigure un buget echilibrat, astfel încât să mai ajungă ceva bani și la capitolul de investiții, zi de zi apar noi anunțuri de angajări fie pe posturi vacante, fie prin crearea unor noi locuri de muncă.

Două primării din județ, respectiv Primăria comunei Frumoasa și Primăria comunei Ștorobăneasa au anunțat concursuri pentru ocuparea posturilor de secretar al unității administrativ teritoriale.

Primăria orașului Videle a scos la concurs un post de inspector debutant la compartimentului IT din cadrul aparatului de specialitate al primarului.

Primăria Slobozia Mândra angajează un inspector (operator ROL) grad profesional superior, în cadrul Compartimentului contabilitate.

Primăria comunei Islaz angajează un inspector clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului de contabilitate.

Primăria comunei Plosca a vacantat un post de șofer pentru microbuzul școlar, un post de șofer urmând a fi ocupat prin concurs și la Primăria comunei Buzescu.

Primăria comunei Brânceni a scos și ea la concurs un post vacant de inspector grad profesional superior în cadrul Compartimentului Financiar – contabil.

În același timp, Casa Județeană de Pensii Teleorman organizează concurs pentru ocuparea unui post de consilier principal, în cadrul Serviciului Stabiliri Prestații, Recalculări și Revizuiri Pensii.

De asemenea, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Teleormanul” a scos la concurs două posturi de inginer, aspiranții la cele două posturi trebuind să fie absolvenți ai unor facultăți de inginerie civilă, instalații hidotehnice, TCM, mecanică sau ingineria mediului.

George ZAVERA