Cine doreşte să lucreze în administraţia publică din Teleorman să se înscrie la concurs!

În aceste zile, în administraţia publică şi în câteva instituţii publice din judeţul Teleorman sunt scoase la concurs o serie de posturi vacante.

Cel mai atractiv post scos la concurs, mai ales din punct de vedere al salariului oferit, este cel de administrator public al judeţului, concursul fiind organizat de Consiliul Judeţean Teleorman. În acelaşi timp, Consiliul Judeţean Teleorman a scos la concurs un post de inspector, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul Lucrări de întreţinere şi investiţii pe drumurile judeţene – Serviciul drumuri şi poduri din cadrul Direcţiei dezvoltare locală, un post de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul achiziţii publice din cadrul Direcţiei dezvoltare locală şi un post de şofer.

Deosebit de atractive sunt şi posturile vacante de director medical şi director de îngrijiri scoase la concurs de către consililul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria.

Primăria municipiului Roşiorii de Vede a scos la concurs un post de inspector grad profesional superior, din cadrul Direcţiei de Impozite şi Taxe, post pentru care candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de specialitate.

Primăria comunei Frăsinet angajează un inspector debutant în cadrul Compartimentului de Resurse umane şi stare civilă.

Primăria Rădoeşti a hotărât să ofere celor interesaţi un post de paznic.

Administraţia Domeniului Public Alexandria a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de inspector de specialitate, pentru care candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de specialitate.

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman oferă celor interesaţi un post de programator IA.

Şcoala Gimnazială nr. 4 Turnu Măgurele organizează concurs pentru încadrarea unui şofer de autobuz.

Clubul Sportiv Municipal Alexandria angajează prin concurs un inspector de specialitate grad profesional superior şi un post de referent IM.

Persoanele interesate de astfel de locruri de muncă se pot adresa în cel mai scurt timp posibil la primăriile şi instituţiile publice care au scos la concurs respectivele posturi, pentru a-şi depune dosarele de concurs. Informaţii privind organizarea respectivelor concursuri pot fi obţinute accesând site-ul Posturi Gov Teleorman.

George ZAVERA