Chef Cătălin Scărlătescu vine în Alexandria la ”Târgul de Florii”

Târgul de Florii ajunge în Alexandria. În perioada 07-09 aprilie 2023 va fi organizat, în premieră, ”Târgul de Florii” în Alexandria. Acesta face parte din cadrul proiectului “Tu știi ce mănânci?”, prijej pentru care vom organiza și un concurs „Alexandria Green & Clean”, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, fiind desfășurat pe trei categorii de vârstă: 5-8 ani, 9-12 ani, 13-18 ani.

Prin urmare, copiii care iubesc natura și au înțeles cum trebuie să gestionăm responsabil deșeurile, pentru limitarea poluării cauzată de acestea, dar și cum înțeleg să acționeze concret în acest sens, promovând astfel bunele obiceiuri față de natură, îi așteptăm să se înscrie la concursul „Alexandria Green & Clean”, care va avea loc în incinta Târgului Săptămânal, str. 1 Decembrie, iar perioada de desfășurare a concursului este: 07 aprilie 2023, ora 16.00 – 09 aprilie 2023, ora 18.30.

Programul evenimentului “Târg de Florii”, perioada 07 – 09 aprilie 2023: vineri, 07.04.2023: ora 10.00 – ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, PICTURĂ TRICOURI; ora 16.00 – ATELIERE CULINARE (COOKING SHOW) CU CHEF SCARLATECU; ora 17.00 – SPECTACOL ȘCOALA POPULARĂ DE ARTĂ ȘI ARTIȘTI LOCALI – FOLK ȘI MUZICĂ UȘOARĂ, ATELIER – SPECTACOL CU EXPERIMENTE PENTRU COPII.

În ziua de sâmbătă, 08.04.2023: ora 12.00 – ATELIERE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ – PICTURĂ ICOANE PE STICLĂ; ora 16.00 – TÂRG CARITABIL CU DECORAȚIUNI DE PAȘTE ȘI FLORII; ora 17.00 – SPECTACOL ȘCOALA POPULARĂ DE ARTĂ ȘI ARTIȘTI LOCALI -MUZICĂ POPULARĂ .

Ultima zi, duminică, 09.04.2023: ora 17.00 – SPECTACOL ARTISTIC: NICUȘOR IORDAN, SONY FLAME, TOMBOLĂ CONCURS “ALEXANDRIA GREEN & CLEAN”, OANA RADU + BAND.

Premierea, pe categorii de vârstă, se va realiza în ziua de 09 aprilie 2023, înainte de prestația ultimului artist, iar câștigătorii vor fi cei ai căror taloane vor fi extrase din urne, pe scenă, de către persoane din public. Premiile care vor fi acordate constau în biciclete.

Vă reamintim faptul că proiectul “Tu știi ce mănânci?”, implementat în baza acordului de parteneriat între instituție, S.C. Servicii Publice Alexandria S.R.L. și unitățile de învățământ: Grădinița cu P.P. nr. 4, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Școala Gimnazială nr. 7, Liceul Tehnologic „N. Bălcescu”, Liceul Tehnologic nr. 1, este derulat de instituție în vederea asigurării unei mai bune educații alimentare în rândul copiilor și tinerilor, dar și pentru susținerea producătorilor locali, are ca scop următoarele obiective: reducerea obezității și incidenței bolilor la copii și conștientizarea comunității cu privire la valoarea unei nutriții sanogene și a unei gândiri positive și dezvoltarea unui comportament corect referitor la consumul alimentelor sănătoase, în special fructele şi legumele, neprocesate sau puțin procesate, fără aditivi, mai ales în timpul cât elevii nu sunt sub supravegherea părinţilor.

C. DUMITRACHE