„Cartea pe roți” sosește din nou în județul nostru!

„Cartea pe roți”, prima librărie mobilă din lanțul Humanitas, sosește din nou în județul Teleorman.

După o primă oprire a Librăriei Humanitas „Cartea pe Roți” în nostru, în localitatea Scrioaștea, itinerarul săptămânii 14-18 septembrie este următorul: luni, 14 septembrie, Alexandria (strada Carpați, în fața Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza); marți, 15 septembrie, Zimnicea (în parcul din oraș); miercuri, 16 septembrie, Turnu Măgurele (în Parcul Municipal). Joi, 17 septembrie, „Cartea pe roți” va fi în Caracal, iar vineri, 18 septembrie va fi la Drăgășani.

Iubitorii de carte sunt așteptați în fiecare zi, între orele 10:00-16:00, cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele.

În fiecare localitate se va face și o donație de carte, de care organizatorii speră să se bucure cât mai mulți iubitori de lectură.

„Cartea pe roți” este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecție de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri.

„Poate fi regăsită aici experiența care devine reflex și răsfăț într-o librărie cu care ne-am obișnuit. O așezare logică a cărților, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăți, spre romanele premiate recent, cărțile pentru copii și cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau știință.

Așteptăm cu bucurie întâlnirea cu toți cititorii interesați de cele mai noi apariții editoriale, cărți pentru copii și nu numai”, spun organizatorii acestui proiect.

Cornelia RĂDULESCU