”Caravana Tricolorul”, acțiune a tinerilor liberali, a ajuns și în Teleorman

În drumul spre Alba Iulia, destinația finală a ”Caravanei Tricolorul”, acțiune derulată de tinerii liberali, tricolorul a ajuns marți, 25 septembrie 2018, în județul Teleorman. Primul popas al tinerilor liberali care au purtat pe umeri tricolorul de 30 de metri lungime și 10 lățime a fost în Alexandria, după care caravana și-a continuat drumul la Roșiorii de Vede.

La Alexandria, tinerii liberali din organizația județeană, alături de președintele filialei, Eugen Pîrvulescu și de alți membri ai conducerii județene, au purtat pe umeri tricolorul, în intervalul orar 14:00-16:00, pe centrul pietonal din municipiul reședință de județ, pe tronsonul cuprins între străzile Ion Creangă și București, cu un popas de 30 de minute în fața Casei de Cultură.

Acțiunea a continuat, de la ora 17:00, la Roșiorii de Vede, pe strada Rahovei, pe strada Dunării până la Monumentul Eroilor din fața Primăriei Roșiorii de Vede.

”Caravana Tricolorul” se desfășoară la inițiativa Tineretului Național Liberal, pe parcursul a 69 de zile, când tinerii liberali vor trece prin toate județele, pentru a se opri, în final, la Alba Iulia. Aici, tricolorul va fi arborat în așteptarea Centenarului Marii Uniri.

M. MEILĂ