Campionatul judeţean de fotbal în sală în pericol să nu se desfăşoare

Campionatul judeţean de fotbal în sală este în pericol de a nu se ţine. Deşi mai sunt doar 9 zile până la începerea turneului, o singură echipă s-a înscris în această competiţie. Este vorba despre CS Vârtoape.
Competiţia este destinată atât jucătorilor legitimaţi cât şi echipelor cu Certificat de Identitate Sportivă şi este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.
Înscrierile se pot face la sediul AJF până pe data de 20 ianuarie. În funcţie de numărul de echipe înscrise, jocurile se vor disputa în 5 centre (zone) cu minim patru echipe care vor juca fiecare cu fiecare; echipa clasata pe primul loc se califică în Play-Off-ul de cinci echipe ce se va desfăşura la Alexandria. În cazul în care va fi un număr restrâns de echipe (nu mai puţin de 6), jocurile se vor disputa la Alexandria.
Numărul extrem de mic al echipelor înscrise până acum în această competiţie este cauzat de taxele peste taxe pe care aceştia trebuie să le plătească.
În primul rând, fiecare echipă trebuie să achite baremurile de arbitraj, asistenţa medicală şi contravaloarea chiriei sălii de joc, în sumă de 35 lei/Joc/echipă; 15 lei/arbitru şi 10 lei/joc pentru asistenţa medicală.
Baremurile de arbitraj şi asistenţa medicală trebuie achitate obligatoriu înaintea jocului, pe bază de chitanţe emise de AJF în caz contrar jocul nu se va disputa, iar echipa în cauză va pierde jocul cu 3-0.
Mai mult decât atât, taxa de înscriere este de 150 lei, imprimarea carnetului mai costă 8lei, iar primirea unui cartonaş galben se taxează cu 5 lei, iar eliminarea în urma cumulului de cartonaşe galbene (două) se taxează cu 10 lei. Se mai plăteşte o taxă de 7 lei pentru legitimare, iar pentru viza anuală alţi 10 lei. Transferul unui jucător se taxează şi el cu suma de 5 lei, iar pentru primirea cartonaşului roşu jucătorul trebuie să scoată din buzunar 20 lei.
Cea mai mare amendă, în valoare de 500 lei trebuie plătite de către echipa care s-a înscris în turneu, dar a refuzat să se prezinte la meci. Neplata amenzii pentru neprezentare atrage de la sine neprogramarea. Echipa ai cărei jucători evoluează fără să achite avertismentele, pierde jocul cu
0-3 şi este amendată.
La ediţia precedentă s-au înscris 12 echipe, iar campioană judeţeană a fost Universitatea Alexandria.

C. DUMITRACHE