“Camerata Cantoria”, seara de muzică şi poezie

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, s-a implicat din nou în organizarea şi în această lună a evenimentului “Camerata Canotoria”, care se doreşte a fi o seară de muzică şi poezie, pentru suflet.
Realizator al acestei ediţii a fost Nicolae Doboş, membru al trupei “Arhaic”.
Manifestarea culturală a debutat miercuri seară în jurul orelor 17.00, printr-o atmosferă caldă, creată de membrii trupei “Arhaic” printr-un recital de muzică de folk, presărat cu poezii din autori clasici şi contemporani, recitate de către elevii Silvia Ureche şi Alin Gabriel Stoian.
Decorurile au fost realizate de Cristiana Purcărea, profesor de desen, iar sunetul şi luminile au fost asigurate de Marian Marin.
La pian şi orgă, eleva Bianca Voinea, a interpretat la pian şi orgă diverse arii ce aparţin unor cunoscuţi interpreţi de muzică clasică.
În sală au fost prezenţi iubitori de gen, cadre didactice şi câţiva elevi, însă, ţinându-se cont de atmosfera creată şi emoţia transmisă de membrii trupei “Arhaic”, cât şi de ceilalţi copii talentaţi, de la evenimentul care s-a prelungit pe parcursul a 45 de minute, publicul a c-am lipsit.

M.M.