Ca Roberta Anastase şi Titirişcă numără din 6 în 6

Pedeliştii teleormăneni au protestat împotriva guvernării USL. 200 de democrat-liberali ”înarmaţi” cu pancarte şi fluiere au scandat preţ de aproximativ trei sferturi de oră în faţa Consiliului Judeţean Teleorman împotriva Guvernului Ponta.
Marele absent al mitingului a fost chiar liderul PDL Teleorman, Teodor Niţulescu. Acesta nu a dorit să-şi lase nici măcar pentru o oră afacerile din mână şi să se alăture subalternilor săi pentru a scanda împotriva Guvernului.
În lipsa lui Niţulescu, maestrul de ceremonii a fost consilierul local, Florin Titirişcă, ajutat de către Claudiu Crăcea şi Pepino Iordănescu.
Principala nemulţumire a pedeliştilor s-a referit la legea amnistiei. În opinia lui Titirişcă, această lege nu este în folosul cetăţenilor, ci al politicienilor.
”Protestăm împotriva puşlamalelor din Parlament. Aceştia nu fac altceva decât să încerce să-şi salveze pielea. Legea amnistierii şi graţierii nu este făcută decât pentru ei, nu pentru cetăţeni. Este o lege dată doar pentru ei”, a declarat Titirişcă.
Protestatarii au scandat aproximativ 45 de minute după care o echipă formată din zece persoane a fost primită de prefectul judeţului Teleorman. Cei 10 protestatari i-au prezentat acestuia nemulţumirile în legătură cu măsurile luate de Guvern, dar şi de Parlament.
Deşi reprezentanţii Jandarmeriei Teleorman, cei care au asigurat securitatea desfăşurării protestului, au precizat că la miting au luat parte aproximativ 200 de persoane, liderul democrat-liberal alexăndrean, Florin Titirişcă s-a transformat, pentru câteva minute, în Roberta Anastase şi a ţinut să precizeze faptul că la miting participă aproximativ 400-500 de democrat liberali.

Claudiu DUMITRACHE