Bursa locurilor de muncă în Alexandria, Roșiori și Turnu

Bursa locurilor de muncă va avea loc vineri, 7 aprilie, în Alexandria, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede. În reședința județului evenimentul se desfășoară la Casa de Cultura, iar în celelalte municipii la sediul agențiilor locale AJOFM.

AJOFM Teleorman organizează, la începutul lunii aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă vacante. Bursa generală a locurilor de muncă vacante reprezintă o oportunitate pentru toți cei care au nevoie de un loc de muncă. Aceștia pot cunoaște mai bine piața muncii și ofertele de locuri de muncă.

Bursa îi ajută pe teleormăneni să aleagă un loc de muncă, în funcție de pregătirea lor profesională. Sau, în ultimă instanță, să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen lung.

Și agenții economici care vor participa la bursă au avantajele lor. Ei vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

Obiectivul principal al bursei este creșterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane în căutarea unui loc de muncă. Acest lucru se realizează prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente.

Agenții economici care doresc să participe la bursă pot depune ofertele cu locuri de muncă la sediile AJOFM Teleorman pana pe 6 aprilie. Pot face acest lucru și la numărul de fax 0247/311.164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

C. DUMITRACHE