Bursa generală a locurilor de muncă în Teleorman se apropie

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman va organiza în curând Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul a fost programat pentru ziua de 28 martie 2014, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.
La nivelul naţional bursa locurilor de muncă a fost programată pentru toate cele 41 de agenţii judeţene precum şi cea a municipiului Bucureşti, în perioada 21 martie – 25 aprilie 2014.
În ziua de 28 martie, bursa generală a locurilor de muncă se va organiza în nouă judeţe printre care se află şi judeţul Teleorman. Este vorba de Argeş, Bihor, Bătoşani, Caraş – Severin, Cluj, Bucureşti, Ialomiţa şi Teleorman.
Participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman.
În ceea ce priveşte agenţii economici, aceştia pot comunica locuri de muncă vacante către A.J.O.F.M. Teleorman, în vederea formării unei oferte cât mai complexe.
Serviciului Public de Ocupare, din cadrul A.J.O.F.M. Teleorman, asigură persoanelor interesate, în mod gratuit, mai multe măsuri active de ocupare precum: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj.
Rămâne de văzut care v-a fi impactul acestei burse generale, la nivelul judeţului nostru, atâta timp cât, importanţii agenţi economici sunt aceeaşi, iar multe alte firme au fost închise.

M.M.