Bronz şi menţiuni, obţinute de elevi teleormăneni la etapa naţională a olimpiadelor şi concursurilor

Elevii teleormăneni, participanţi la etapa naţională a olimpiadelor şi concursurilor şcolare, continuă să impresioneze prin rezultatele deosebite obţinute la diverse discipline.
După ce aproape 40 de elevi din Teleorman au obţinut 41 de distincţii la 15 discipline, în urma participării la etapa naţională a olimpiadelor şi concursurilor şcolare, alţi elevi s-au remarcat la Concursul Naţional „Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, Olimpiada ”Ştiinţele Pământului” şi la Olimpiada de „Informatică”.
Participanţii la cele trei concursuri au continuat performanţele, la primul dintre acestea, Concursul Naţional ”Istorie şi societate în dimensiune virtuală”, desfăşurat la Cluj-Napoca, fiind obţinută o menţiune. Aceasta a fost acordată elevei Stan Roxana Mihaela, clasa a XII-a, de la Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, îndrumată de prof. Sotirescu Eliza Marinela şi Răceală Virginia.
Şi la Olimpiada ”Ştiinţele Pământului” ce a avut loc la Bucureşti în perioada 8-13 aprilie 2013, elevii teleormăneni au obţinut două menţiuni speciale. Este vorba despre elevul Ciobanu Andrei – clasa a X-a, de la Liceul Teoretic Zimnicea, îndrumat de patru profesori (Mihai Crenguţa, Constantinescu Floarea, Neaţu Laura şi Mărunţelu Eugen) şi elevul Răducan Laurenţiu Alex, clasa a X-a, de la Liceul Teoretic Piatra, îndrumat, de asemenea, de patru cadre didactice (Dăsculţu Valentina, Lile Veronica, Piticaş Mariana şi Răducea Daniel).
La Olimpiada de informatică, desfăşurată la Timişoara, elevul Neaţu Darius Florentin, clasa a XI-a de la Colegiul Naţional ”Anastasescu” din Roşiorii de Vede a obţinut medalia de bronz, sub îndrumarea profesorilor Scărlătescu Mihai şi Pârvan Adriana.

M. MEILĂ