BJ „Marin Preda” Teleorman * Expoziție-concurs de artă vizuală „Culorile Câmpiei”

Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, găzduiește joi, 18 iulie 2019, începând cu ora 11.30, expoziția-concurs de artă vizuală „Culorile Câmpiei”.

Lucrările aparțin copiilor care participă săptămâna aceasta la cea de-a X-a ediție a Taberei Naţionale de Creaţie „Culorile Câmpiei”, la Centrul de agrement Dunărica, de la Zimnicea.

În aceste zile, cei peste 100 de participanți care provin din palate și cluburi ale copiilor din întrega țară (Teleorman, București, Vâlea, Olt, Argeș, Călărași, Mureș, Arad, Vaslui), îndrumați de cadrele didactice, lucrează împărțiți pe alteliere de lucru.

La final, creațiile micilor artiști vor fi expuse în cadrul unei expoziții și vor fi premiate. Secțiunile de concurs sunt: a) Cusături; b) Artă decorativă; c) Tapiserii; d) Pictură; e) Tehnici combinate; f) Țesături.

Expoziția „Culorile Câmpiei” se înscrie în cadrul Concursului Național TRADIȚII POPULARE ROMÂNEȘTI, organizat de Palatul Copiilor din Alexandria în parteneriat cu Direcția Judeteană pentru Sport și Tineret Teleorman.

Cornelia RĂDULESCU