În urma rezultatelor deosebite în activitatea desfăşurată în decursul anului 2013, conform regulamentelor militare, 3 ofiţeri şi 12 subofiţeri au fost recompensaţi prin avansarea în grad înainte de termen.
Din datele oferite de reprezentanţii ISU “A.D. Ghica” al judeţului Teleorman, în gradul de căpitan, au fost trecuţi locotenent Dragomir Adrian-Gelu, locotenent Soare Claudiu-Ştefănel şi locotenent Voicilă Cristina-Irinuca.
În gradul de maistru militar principal, a fost avansat Cristian-Gabriel Bulumac, care iniţial a avut gradul de maistru militar clasa I.
În gradul de plutonier adjutant şef, au fost trecuţi plutonier adjutant Ştefan Bobe şi Plutonier adjutant Nicu Raicu.
Au mai beneficiat de gradaţii plutonier major Mihai-Sorin Codrea, plutonier major Florentin-Alfredo Maican şi plutonier major Dumitru-Daniel Nica, care au primit un grad superior, de plutonieri adjutanţi.
În gradul de plutonier major, au fost avansaţi, plutonierii Andrei Marius-Ciprian, Traian Barbu, Viorel Nstor, Petrică-Florin Roşu şi Silviu-Ionuţ Strâmbu.
Pentru toţi cei cinsprezece ofiţeri şi subofiţeri, din cadrul I.S.U. “A.D. Ghica, care au fost avansaţi în grad, vor beneficia şi de majorarea soldei de grad.

Mirel MANAFU

Despre autor