Autorităţile alexăndrene sunt pregătite de ninsori

Suntem pregătiţi pentru venirea zăpezii. Autorităţile alexăndrene spun că, în acest an, iarna nu le va mai lua prin surprindere şi utilajele de deszăpezire sunt gata să intervină. Potrivit prognozei meteo de la înceutul săptămânii viitoare va începe să ningă şi în judeţul Teleorman. Ninsorile vor continua până miercuri.

Cum paza bună trece primejdia rea, autorităţile s-au pregătit din timp pentru zăpada care urmează să se abată peste judeţul nostru. Autorităţile, mai precaute ca niciodată, s-au mobilizat şi par pregătite să întâmpine zăpada din acest an. Mai mult decât atât, ei susţin că au luat măsuri şi în cazul străzilor înguste, unde, până acum, utilajele mari nu puteau pătrunde.

“Am verificat în această dimineaţă parcul auto, stocurile de material antiderapant si programarea personalului. Ca în fiecare an, deszăpezirea în Alexandria o va face Administraţia Domeniului Public susţinută de toate societăţile Consiliului Local ce dispun de utilaje ce pot fi dotate pentru intervenţii în caz de ninsoare şi de personal”, a spus primarul Alexandriei, Victor Drăguşin.

Potrivit meteorologilor, de astăzi, pe timpul nopţii, temperaturile vor fi negative.

Claudiu DUMITRACHE