Au ratat calificarea la Turneul Semifinal

Handbaliştii juniori ai CSS Alexandria au ratat calificarea la Turneul Semifinal I. În ultima partidă din acest sezon, alexăndrenii aveau nevoie doar de un egal pentru a termina sezonul pe locul 4, ceea ce însemna şi calificarea, dar au pierdut la o diferenţă de 5 puncte.
Un singur punct a făcut diferenţa între calificarea la Turneul Semifinal şi CSS Alexandria. Înainte de ultima etapă din sezonul competiţional 2013-2014 a Seriei B la handbal juniori, CSS Alexandria se situa pe poziţia a 4-a în clasamentul provizoriu. Alexăndrenii aveau două puncte avans în faţa ocupantei locului al 5-lea, CSS DINAMO Bucureşti. Pentru a rămâne pe poziţia a 4-a, cea care asigura calificarea la Turneul Semifinal, alexăndrenii aveau nevoie doar de un egal în meciul din deplasare contra celor de la Steaua Bucureşti. Din păcate, juniorii lui Liviu Candidatu n-au reuşit să ţină pasul cu bucureştenii şi au pierdut meciul la o diferenţă de 5 goluri.
Singura şansă pentru alexăndreni era ca dinamoviştii să se încurce la Mizil, ceea ce nu s-a întâmplat. În urma acestui eşec, CSS Alexandria a terminat pe poziţia a 5-a a clasamentului, la doar un punct de locul al patrulea.

C. DUMITRACHE
Rezultatele ultimei etape, Juniori I, seria B:
CSS DINAMO Bucureşti – CSO Mizil 32-17 (18-4), arbitri: Stanciu/Oprea-CL/IL
CSS 3 STEAUA Bucureşti – CSS Alexandria 45-40 (22-17), arbitri:Babau/Roibu-PH
CSS 2 Bucureşti – Gr. Șc. PETROL Moreni 35-41 (16-19), arbitri:Petre/Mihai-BV