Asociația „Dai o șansă” Alexandria: Serbarea de Crăciun

La sediul Asociatiei „Dai o șansă” Alexandria, condusă de Elena Tănase, s-a desfășurat serbarea de Crăciun, cu ocazia sărbătorilor creștine de iarnă.

Copiii și tinerii speciali au prezentat un moment artistic cu cântece, poezii, colinde și dansuri populare, iar Mihai Cătălin a cântat pentru invitați melodii populare.

Alături de membrii asociației au fost prichindeii clasei pregătitoare C, conduși de învățătoarea Liliana Cătrună, de la Școala Ștefan cel Mare din Alexandria. Ei au oferit un program de cântece și colinde de iarnă și dulciuri pentru copiii și tinerii cu dizabilități .

Au fost alături de membrii asociației președintele PNL Alexandria, Mihai Murar și vicepreședintele PNL, Ștefan Florin, care au oferit dulciuri și au socializat cu tinerii speciali .

Cu ocazia Crăciunului, copiii și tinerii cu dizabilități au primit dulciuri, rechizite și puzzle din partea Oanei Rascu .

E minunat să oferim, căci astfel devenim mai buni, mai răbdători și toleranți .

Pomul de Crăciun, numit pomul vieții, simbolizează iubirea față de familie și respectul față de cea mai frumoasă sărbătoare creștină. Alături de copiii și tinerii speciali a fost și medicul Lazăr Violeta, care îi va ajuta în viitor cu programe pentru o viață sănătoasă, echilibrată, cu o alimentație naturală.

Ziua de Crăciun e ziua darurilor pentru cei dragi, e sărbătoarea familiei, care ne aduce iubire și pace în suflet, motiv pentru care asociația mulțumește tuturor acelora care a susținut-o financiar și au oferit cadouri.

Cornelia RĂDULESCU