Arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit un poliţist

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a lovit un poliţist din Alexandria. Tânărul a fost încătuşat de colegii poliţistului lovit.

Un tânăr a ajuns în arestul poliţiei Teleorman după ce a lovit un poliţist. Se pare că tânărul a reacţionat în acest mod după ce a fost lovit cu autoturismul de omul legii. De cealaltă parte, poliţistul spune că bărbatul s-a aruncat intenţionat peste maşina de poliţie.

“Patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Alexandria, în timp ce se afla în serviciul de patrulare cu autoturismul de serviciu pe strada Dunării din Alexandria, în apropierea Casei de Cultură, a trecut pe lângă un grup format din 4-5 persoane. La un moment dat, una dintre persoane s-a împins în autospeciala de poliție și a făcut gesturi obscene către polițiști.

Polițiștii s-au deplasat către persoana în cauză pentru a o legitima, dar aceasta a refuzat și în timp ce era condusă la Poliția municipiului Alexandria unde fusese invitată pentru a I se stabili identitatea , persoana în cauză l-a lovit cu pumnul în zona feței pe unul dintre polițiști”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Teleorman.

Întrucât persoana respectivă era violentă și încerca în continuare să lovească polițiștii, s-a procedat la folosirea sprayului lacrimogen din dotare, pentru ca persoana respectivă să fie încătușată și condusă la sediul Poliției Minicipiului Alexandria. Cu acest prilej a fost identificată în persoana unui bărbat în vârstă de 30 ani domiciliat în comuna Măgura.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infractiunii de ultraj, iar față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Ulterior pe numele acestuia Instanța a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru 30 de zile.

CLAUDIU DUMITRACHE