Aproximativ 100 locuri de muncă, disponibile în Teleorman

Pentru perioada 27 februarie – 3 martie 2013, oferta locurilor de muncă disponibile prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, cuprinde un număr de 103 locuri de muncă.
Oferta posturilor pentru zona Roşiorii de Vede rămâne în continuare mult mai bogată, aceasta cuprinzând 59 de posturi cu adresabilitate persoanelor cu studii medii, muncitori necalificaţi, lucrători comerciali.
Dintre acestea, cele mai multe posturi sunt pentru confecţioneri prelucrători în industria textilă (14 posturi); muncitori necalificaţi la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (13 posturi). Alte 11 posturi sunt pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor.
Oferta posturilor pentru zona Roşiorii de Vede, mai cuprinde şi alte 9 locuri de muncă pentru zidar, rosar-tencuitor; 5 locuri pentru lăcătuş mecanic; pentru faianţari, sudori şi şoferi de camion câte 2 locuri şi un singur post de mecanic auto. Pentru această ofertă, se solicită o vechime în muncă cuprinsă între 0-5 ani. Valabilitatea locurilor de muncă oferite de A.J.O.F.M Teleorman pentru zona Roşiorii de Vede este până la 15 martie. Doar pentru unele dintre posturi oferta se prelungeşte până la data de 25 martie.
În ceea ce priveşte oferta posturilor valabile pentru zona Alexandria, aceasta cuprinde 44 locuri de muncă, din care 12 posturi se adresează persoanelor cu studii superioare.
Dintre acestea 2 posturi sunt de consilier expert/ inspector/ referent/ economist în comerţ şi marketing; 2 posturi de inginer mecanic proiectant; 2 posturi de inginer energetician proiectant; 2 posturi de inginer electromecanic proiectant; alte 2 posturi sunt de inginer electrotehnic proiectant şi nu singur post de consilier juridic.
Referitor la locurile de muncă vacante pentru persoanele cu studii medii, cele mai multe se adresează muncitorilor necalificaţi în industria confecţiilor (10 posturi). Alte 8 posturi sunt de confecţioner tricotaje după comandă; 5 posturi de paznic, 5 posturi de agent de securitate. Alte 2 posturi sunt pentru agenţi de vânzare şi încă 2 posturi de lucrător comercial.
Pentru oferta locurilor de muncă din zona Alexandria, vechimea în câmpul muncii este cuprinsă între 0-2 ani, iar oferta rămâne valabilă până la data de 15 martie. Doar pentru anumite posturi, valabilitatea se prelungeşte până la data de 28 martie a.c.
În ceea ce priveşte perioada pentru care se vor semna contractele de muncă, acesta este nedeterminată.

Mirel MANAFU