APM Teleorman: Autorizația de mediu

Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman informează toți titularii și deținătorii de autorizații de mediu sau autorizații integrate de mediu, despre apariția Ordinului nr. 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.

Prezenta procedură reglementează condițiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere faptul că Autorizaţia de mediu şi Autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toți titularii și deținătorii de autorizații de mediu sau de autorizații integrate de mediu trebuie să solicite viza anuală la Agenția pentru Protecţia Mediului Teleorman, în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua și luna în care a fost emisă autorizația de mediu sau autorizația integrată de mediu.

Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Cornelia RĂDULESCU