Angajări puține, în instituțiile publice din Teleorman!

Criza provocată de pandemia de coranovirus a determinat unitățile administrativ teritoriale și instiuțiile publice din județul Teleorman să limiteze drastic angajările, deși în schemele de personal sunt încă multe locuri vacante. La această dată, doar o unitate administrativ teritorială și două instituții publice din Teleorman au scos la concurs posturile vacante din propriile scheme de personal.

Astfel, Primăria comunei Drăgănești de Vede a anunțat concurs pentru ocuparea unui post de arhivar și a unui post de guard.

Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (iulie 2020 – 30 septembrie 2021) a două funcții contractuale de execuție, temporar vacante, în vederea efectuării activităților privind Recensământul General Agricol, runda 2020. Posturile sunt de : expert IA și expert I. Se pot înscrie la concurs absolvenți de studii universitare de licență, cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul: științe sociale, științe inginerești, matematică și științele naturii. Candidații trebuie să cunoască reglementările naționale și internaționale în domeniul statisticii agriculturii; să aibă abilități în operarea pe PC și tablete; disponibilitate de a se deplasa pe teren. Este necesară vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de 7 ani pentru expert IA și de 5 ani pentru expert I. Concursul va avea loc la data de 15 iunie – proba scrisă și 18 iunie a.c. proba interviu.

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Teleorman face cunoscută organizarea concursului pentru ocuparea unui post de consilier gradul I – achiziții publice și a unui post de consilier juridic IA. Concursul pentru postul de consilier juridic IA este planificat pentru data de 29 mai – proba scrisă și 4 iunie proba interviu, iar pentru postul de consilier gradul I la data de 12 iunie – proba scrisă și 17 iunie – proba interviu.

Persoanele interesate de aceste posturi pot obține toate informațiile de care au nevoie adresându-se deîndată instituțiilor publice care organizează respectivele concursuri.

George ZAVERA

Lasă un răspuns