Angajări la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria

Noi angajări la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Instituția spitalicească, cea mai mare din Teleorman, are scoase la concurs, în această perioadă, două posturi. Unul din posturile scoase la concurs este de economist debutant.

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de economist debutant în cadrul Serviciului R.U.N.O.S.

Cei care doresc să se încrie la concursul pentru ocuparea acestei funcții trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, în profil economic.

Fiind un post ce se adresează debutanților, nu este necesară vechimea.

Concursul se va organiza pe data de 25 mai, cu începere de la ora 10:00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs și pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de economist II, Compartimentul SSM, cu atribuții în achiziții publice.

Pentru ocuparea acestui post sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă, în profil economic și 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza pe data de 24 mai, de la ora 10:00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, Județul Teleorman, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.

C. DUMITRACHE