Angajări în spitalele din Teleorman. Se caută asistenți, infirmiere, dar și personal auxiliar

Spitalele din Teleorman fac angajări. Este vorba despre Spitalul de Psihiatrie din Poroschia, dar și de Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

Spitalul de Psihiatrie Poroschia organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi de infirmier, îngrijitor sau instalator. Mai exact, sunt valabile două posturi de infirmier debutant, două posturi de îngrijitor debutant și un post de muncitor calificat, grad IV – instalator.

Cei care doresc să se înscrie la concursul de ocupare a posturilor de îngrijitor sau infirmier trebuie să aibă minim un certificat de absolvire a şcolii generale. În ceea ce privește vechimea, aceasta nu este necesară.

Pentru postul de instalator este nevoie de calificare pentru instalator apă şi canal care conferă dreptul exercitării meseriei. Nu este nevoie de vechime.

Data limită de depunere a dosarelor este 20 aprilie 2017. Concursul va avea loc pe data de 27 aprilie 2017, cu începere de la ora 10:00. Data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Și Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de liftier și electromecanic.

Cei care vizează postul de liftier trebuie să aibă curs și calificare în meseria respectivă și autorizaţie ISCIR vizată pe 2017. Nu este necesară vechime.

Pentru electromecanic este nevoie de studii liceale sau şcoală profesională în calificarea electromecanic. Vechimea nu este necesară.

Concursul se va organiza pe data de 22 mai, de la ora 10:00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Spitalului de Psihiatrie Poroschia, telefon 0247/318.877 respectiv la sediul Spitalului Județean de Urgență Alexandria, str. Libertății nr. 1, telefon 0247/306.758 și 0247/306.723.

C. DUMITRACHE