Amenzi de peste 11.000 lei, aplicate de jandarmi

În peste 180 misiuni au acţionat jandarmii teleormăneni în perioada 14 – 21 ianuarie, acţiuni derulate pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Astfel, jandarmii au efectuat 136 misiuni de menţinere a ordinii publice executate independent sau în cooperare cu I. P. J. Teleorman în mediul urban, 33 misiuni în cooperare cu I. P. J. Teleorman în mediul rural, o misiune de asigurare a ordinii publice cu ocazia unei adunări cu public numeros şi 14 misiuni pentru executarea mandatelor de aducere la solicitarea instanţelor şi parchetelor.
În perioada menţionată au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost aplicate 38 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11200 lei.
Într-una dintre acţiunile întreprinse de jandarmi a fost sancţionat contravenţional un bărbat de 45 de ani care, pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea şi liniştea publică în faţa unui magazin de pe strada Turnu Măgurele din Alexandria. Cuantumul amenzii a fost stabilit la 200 lei, conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice.

M. MEILĂ