Amenzi de 10.800 lei aplicate de jandarmi

Prinşi în flagrant, când „acţionau” într-o hală dezafectată
Cincizeci de sancţiuni în valoare de 10.800 lei au fost aplicate de către jandarmii teleormăneni în perioada 7-14 ianuarie 2012.
În acest interval, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman a acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, desfăşurând 125 misiuni de menţinere a ordinii publice executate independent sau în cooperare cu I.P.J. Teleorman în mediul urban, 29 misiuni în cooperare cu I.P.J. Teleorman în mediul rural, o misiune de asigurare a ordinii publice cu ocazia unei adunări cu public numeros şi 10 misiuni pentru executarea mandatelor de aducere la solicitarea instanţelor şi parchetelor.
În aceeaşi perioadă au fost constatate cinci infracţiuni, una dintre ele, în ziua de 9 ianuarie, în jurul orelor 15:30, când un echipaj de jandarmerie a surprins în flagrant, în apropierea localităţii Vităneşti, doi tineri cu vârstele de 25 şi 29 care sustrăgeau din incinta unei hale dezafectate, aparţinând unei societăţi, patru panouri confecţionate din lemn şi un ansamblu folosit pentru susţinerea acoperişului. Bunurile sustrase a fost predate administratorului societăţii păgubite, iar documentele întocmite de jandarmi au fost înaintate instituţiilor abilitate în soluţionarea cauzei.

M. MEILĂ