Alte unități de învățământ din județ au trecut la Scenariul 3

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 27 octombrie 2020 a aprobat modificarea scenariului de funcționare, începând cu data de 27.10.2020, pentru alte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman.

Acestea sunt: Școala Gimnazială Ciuperceni cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Ciuperceni și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Poiana, de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Nanov cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Nanov și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Nanov, de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Năsturelu cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Năsturelu și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Năsturelu, de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Necșești cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Gârdești și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Necșești, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 3 (roșu).

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare.

Cornelia RĂDULESCU