ALDE se pregătește de locale

În plină criză cu coronavirusul, când teoretic nu mai știi ce va fi mâine, Alianța Liberalilor și Democraților speră că lucrurile vor reveni la normalitate și pe 27 septembrie vor avea alegeri locale.

Astfel, președintele Organizației Județene Teleorman, Samuel Calotă, anunță că ”ALDE Teleorman este într-o alergare continuă pentru identificarea unor candidați foarte buni în toatelocalitățile județului. Spre deosebire de alte formațiuni politice, ALDE caută să aibă în primul rând candidați de calitate în municipiile și orașele județului, pentru a-i desemna și responsabili de zonă, și numai după aceasta începe desemnarea candidaților pentru comune. Chiar dacă nu a început campania electorală, ALDE iese săptămânal cu un grup de oameni de valoare pentru a-i promova în vederea alegerilor locale.”

Samuel Calotă speră ca până la alegerile locale să aibă candidați la funcțiile de primari în toate localitățile județului. Calotă susține că ALDE Teleorman nu se dezintegrează, cum unii i-au cântat prohodul, devenind o organizație care promovează ideile liberale, prin liderii săi, cu care speră să câștige alegerile locale.

În altă ordine de idei, despre riscul crescut al îmbolnăvirii cu coronavirus, Samuel Calotă declară următoarele: ”Niciodată nu am negat existența acestui virus, chiar dacă la început președintele României a spus că este o simplă răceala cu dureri în gât. Dar astăzi când se discută despre prelungirea stării de alertă, când amenzile din ce în ce mai mari sunt aplicate celor care nu respectă regulile necesare pentru a nu se transmite virusul, trebuie să medităm”.

Ioan DUMITRESCU