Adrian Ionuţ Gâdea, candidatul Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean

Candidatul Uniunii Social Liberale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, ieri s-a înscris oficial în bătălia electorală desfăşurată în cadrul alegerile din data de 3 februarie 2013. Candidatura domniei sale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a fost înregistrată la Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale 36 Teleorman în prezenţa a numeroşi susţinători ai Uniunii Social Liberale, dar şi a unora dintre deputaţii USL, a primarilor PSD şi PNL, a jurnaliştilor din mass media teleormăneană.
După depunerea candidaturii, la solicitarea jurnaliştilor, actualul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Teleorman făcut şi o scurtă declaraţie de presă :“Privesc această campanie electorală pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean cu optimism. Sunt emoţionat, pentru că este un moment important în cariera mea. Mi-am depus candidatura cu multă speranţă şi îi rog pe teleormăneni să aibă încredere în mine, asigurându-i că vom avea puterea să facem din Teleorman un judeţ puternic, într-o Românie puternică.
Privesc această candidatură ca pe o mare responsabilitate, venind la conducerea Consiliului Judeţean după domnul Liviu Nicolae Dragnea, omul de care se leagă toate proiectele de dezvoltare a judeţului. Am obligaţia faţă de dumnealui, faţă de primari, faţă de toţi teleormănenii de a duce la capăt, la bun sfârşit, proiectele de dezvoltare a judeţului. Sunt obligat să fac acest lucru, toate proiectele iniţiate de dumnealui conducând la dezvoltarea acestui judeţ, în folosul tuturor teleormănenilor.
Am tinereţea, voinţa să fac acest lucru, şi cu siguranţă pentru aceasta am tot sprijinul primarilor, al domnilor parlamentari ai Uniunii Social Democrate.
Sper ca după câştigarea alegerilor împreună să facem fapte bune pentru locuitorii acestui judeţ.
Obiectivele cele mai importante sunt atragerea de fonduri europene, modernizarea drumurilor, extinderea reţelelor de apă şi canalizare, crearea de locuri de muncă pentru teleormăneni. Să ducem la îndeplinire toate proiectele. La Consiliul Judeţean avem un aparat de specialitate competent, şi vă asigur că specialiştii acestei instituţii, de fiecare dată, au ştiut să facă proiecte.
Cei care vor stabili succesul în alegeri sunt teleormănenii.
Dacă voi obţine un scor bun, şi legitimitatea mea va fi una pe măsură. Voi face o campanie fără acuzaţii şi violenţe verbale, o campanie bazată pe discuţii cu oamenii, o campanie electorală civilizată.”

George ZAVERA