Adelina Rușanu este cea mai frumoasă fată din Alexandria

A devenit deja tradiție ca, la sfârșit de an, Alexandria să-și aleagă cele mai frumoase domnișoare. Și anul acesta, într-o atmosferă de spectacol, municipalitatea, împreună cu o renumită agenție de modele să desemneze Miss Alexandria. Câștigătoarea trofeului va reprezenta orașul anul viitor, în cadrul unui concurs național.

Șapte domnișoare frumoase și talentate s-au înscris la a patra ediție a concursului Miss Alexandria, concurs devenit deja tradiție la sfârșit de toamnă. Ele au trebuit să convingă un juriu de specialitate că merită marele premiu, iar pentru acest lucru au dansat, au răspuns la întrebări de cultură generală și au defilat ca pe marile podiumuri. În plus, pentru că suntem în săptămâna Centenarului, tinerele aspirante la titlul de Miss și-au făcut apariția în costume populare.

După deliberarea juriului format din specialiști în domeniu, concurentele au aflat câștigătoarea marelul premiu. Premiul miss Alexandria a fost câștigat de Adelina Rușanu, iar Denica Cozaru a obținut titlul de Miss Popularitate.

Atmosfera de spectacol a fost întreținută de Speak și Ștefania

Câștigătoarea titlului de Miss Alexandria 2018 va reprezenta orașul în luna mai 2019 la Craiova, în finala concursului Miss Royal Models Romania, ediția a 14-a.

C. DUMITRACHE