Activităţi derulate de Primăria Alexandria în cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”

Una dintre acţiunile cultural-artistice derulate de Primăria Alexandria şi incluse în calendarul manifestărilor ce se desfăşoară anual în judeţul nostru, o reprezintă proiectul “Şcoala Altfel”.
Activitatea se adresează elevilor şi este organizată în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, în ultima săptămână de şcoală dinaintea vacanţei de primăvară.
Cu această ocazie, elevi din toate şcolile teleormănene sunt aşteptaţi să se înscrie pentru a participa la acţiunile derulate în cadrul proiectului. Astfel, copiii vor vizita Primăria Alexandria, sera de flori a reşedinţei de judeţ şi Complexul de agrement “Ştrand Vedea”.
Pe lângă toate acestea, pe 4 aprilie copiii sunt invitaţi să participe la proiecţia filmului “Păcală”, în regia lui Geo Saizescu. Filmul va rula la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, de la orele 10:00 şi de la 14:00.
În aceeaşi zi, dar cu începere de la orele 19:00, publicul larg este aşteptat la proiecţia filmului “Iubire elenă” regizat, de asemenea, de Geo Saizescu.
Din distributia filmului fac parte Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Georgiana Saizescu , Adrian Paduraru, Ileana Stana Ionescu, Eusebiu Stefanescu, Catalin Saizescu.

M. MEILĂ