Accidente rutiere, pe bandă rulantă, în weekend * 12 victime ale accidentelor de circulație, preluate de ambulanțe

La opt accidente de circulație, soldate cu 12 victime, au fost solicitate ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman, în perioada 2-5 noiembrie 2018. Nefericitele evenimente rutiere s-au petrecut în localitățile: Alexandria (3 accidente), Roșiori de Vede, Plosca, Scrioaștea, Văceni și Peretu. Ambulanțele au fost solicitate pentru a acorda primul ajutor celor 12 persoane care au avut de suferit în urma acestor accidente de circulație. Una dintre cele 12 victime a decedat în urma accidentului care s-a petrecut în localitatea Plosca.

Și numărul teleormănenilor găsiți decedați, în weekend, a fost mare. Nouă persoane, șase bărbați și trei femei, au fost declarate decedate de personalul medical de pe ambulanțele ajunse la locul solicitărilor. Printre acestea s-a aflat și un bebeluș în vârstă de doar trei luni, din localitatea Sfințești.

Potrivit informării SAJ Teleorman, trei dintre cele nouă decese au fost suspecte.

Primul ajutor al personalului medical de pe ambulanțe l-au primit și 17 oameni, care au avut de suferit în urma unor conflicte și agresiuni fizice.

La spitale au ajuns, cu ambulanțele, și doi teleormăneni care au încercat să-și ia viața.

În total, 496 de apeluri la 112 au fost direcționate, în perioada 2-5 noiembrie 2018, către SAJ Teleorman. Acestea au fost făcute în următoarele situații: transfer interclinic+externări+CT-166; dureri abdominale sau de spate-59; cefalee-45; tuse, probleme respiratorii minore-37;

persoane găsite inconștiente-26; accidente diverse-18; copii bolnavi-17; AVC-17; conflicte și agresiuni fizice-16; leșin (sincopă)-14; victime din accidente rutiere-12; dureri toracice-12; psihiatrie-11; obstetrică-ginecologie-8; sângerare-7; intoxicații-6; diabet zaharat-5; căzuți în stradă-5; febră-4; incidente provocate de animale/insecte-4; morți suspecte-3; tentative de suicid-2; boli nediagnosticate-1; alergii-1.

M. MEILĂ