Accidente rutiere, cu victime, în ultimele zile

Polițiștii din Videle au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe raza comuna Purani.

În baza celor sesizate s-a constituit echipa operativă din cadrul Poliției oraș Videle care s-a deplasat la fața locului unde au constatat următoarele: În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din com. Purani, sat Purani conducea un autoturism pe str.Văii din localitate a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure, acroșând o femeie în vârstă de 53 de ani care se deplasa în în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

Polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DC 45, în afara localitatăţii a avut loc un accident rutier ușor, produs în urmatorele împrejurări: În timp ce un tânăr în vârstă de 18 ani din com. Dobrotești, județul Teleorman conducea un autoturism ul pe DC 45 , în afara localităţii Dobrotești, județulTeleorman, din cauza neatenției a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat într-un copac de pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea unei tinere în vârstă de 18 ani din comuna Dobrotești, care a fost trasnportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Și tot polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza com.Beuca a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Mun. Roșiorii de Vede care au constatat următoarele: În timp ce un bărbat în vârstă de 52 ani din comuna Slobozia Mândra conducea un autoturism pe str. Castanului, din com Beuca, din cauza neatenției în conducere a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală condus de un bărbat în vârstă de 49 ani din com. Beuca, județul Teleorman.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo care a fost transportat la spital, acesta refuzând internarea.

Cele două persoane au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

C.D.