Accidente minore la început de săptămână

Luni, la orele prânzului, o minoră de 11 ani din Roşiorii de Vede s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, prin spatele unei autoutilitare staţionate pe strada Oituz şi a fost lovită şi accidentată uşor de autoutilitară după ce conducătorul acesteia, T. Mircea de 46 ani din Roşiorii de Vede, a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure.
Minora a suferit leziuni corporale uşoare şi a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
În cauză a fost întocmit dosar penal.
În aceeaşi zi, în comuna Ţigăneşti, poliţiştii au fost sesizaţi de un cetăţean din localitate cu privire la faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu gardul său şi l-a avariat.
La faţa locului au fost efectuate cercetări de poliţiştii din comună, care au stabilit că G. Iancu de 26 ani din localitate a condus un autoturism pe strada Dispensarului fără a poseda permis de conducere şi, din cauza lipsei abilităţilor necesare şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu pietriş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul din plăci din beton al imobilului respectiv.
Nicio persoană nu a suferit leziuni corporale.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

D.P.