Accident rutier! Un autoturism s-a răsturnat! O persoană a murit

Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a derapat, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. O persoană a rămas prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de echipele de intervenție, persoana încarcerată a decedat.

Accident rutier în localitatea Orbeasca de Jos. Din cauza vitezei, a carosabilui acoperit umed, un autoturism s-a răsturnat. În urma accidentului au rezultat 2 victime, de gen feminin, una dintre ele era conștientă și cooperantă, neîncarcerată, care acuza dureri la nivelul coloanei, iar cealaltă, pasagerul din dreapta, era încarcerată, fără semne vitale.

Persoana blocată fost scoasă din caroseria deformată de către pompieri, cu ajutorul accesoriilor din dotarea autospecialei de descarcerare. Din păcate, eforturile medicilor au fost zadarnice. Persoana încarcerată a decedat. Este vorba despre o femeie în vârstă de 64 de ani din municipiul Alexandria.

”Conducătoarea unui autoturism în vârstă de 34 de ani din municipiul București,în timp ce se deplasa pe DJ 504 pe raza localității Orbeasca de Jos spre municipiul Alexandria a părăsit suprafața de rulare răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat decesul unei persoane în vârstă de 64 de ani din același municipiu, pasageră în autoturism”, spun polițiștii teleormăneni.

Cazul a intrat în atenția polițiștilor. Aceștia trebuie să stabilească împrejurările producerii acestui eveniment.

C. DUMITRACHE