Accident rutier în comuna Stejaru! O persoană a rămas încarcerată

Viteza, dar și neatenția erau să-l coste viața pe un tânăr de 24 de ani din județul Teleorman. Acesta nu a mai putut stăpâni autoturismul pe care îl conducea și s-a lovit violent de un cap de pod. În urma impactului a rămas încarcerat.

Dis de dimineață, la ora 05.50, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, echipele de intervenție au fost alertate de producerea unui accident rutier pe raza localității Stejaru.

La fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de salvatori, unul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Teleorman.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat faptul că un autoturism a lovit un cap de pod, în interior fiind rănită și încarcerată o persoană, un bărbat de 24 de ani.

Concomitent cu operațiunile de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, pentru extragerea victimei pompierii militari au acționat cu echipamentele de descarcerare.

Din fericire, persoana a fost eliberată rapid dintre tablele contorsionate, aceasta fiind predată echipajului medical al Ambulanței pentru a primi primul ajutor și a fi transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede.

Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

C. DUMITRACHE