Accident în Pădurea Vedea din Alexandria! Un copil a băgat în spital o mamă și un bebeluș

Grav accident rutier petrecut în Pădurea Vedea din Alexandria. Un copil în vîrstă de 15 ani a luat mașina părinților și a vrut să dea o tură prin pădure. Din păcate, lipsa de experiență și-a spus cuvântul. Tânărul a pierdut controlul volanului și a dat cu mașina peste o mamă care era la plimbare alături de șoț și de copil.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducere fără permis și furt în scop de folosință în cazul unui eveniment rutier produs pe aleea de acces către pădurea Vedea din localitate.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că, în timp ce un minor în vârstă de 15 ani din mun. Alexandria conducea autoturismul aparținând tatălui său, pe care l-a sustras fără știrea acestuia, pe aleea de acces către pădurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului stâga față, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a accidentat doi pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și copilul acesteia, în vârstă de doi ani, ambii din Alexandria, care se deplasau în imediata apropiere a autovehiculelor parcate în locuri special amenajate.

După producerea evenimentului tânărul a părăsit locul evenimentului fără încuviințarea poliției, fiind identificat ulterior. Acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia și copilul au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

CLAUDIU DUMITRACHE