A intrat cu mașina pe trotuar și a ucis un om

Viteza și-a spus cuvântul! Un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, a derapat cu autoturismul și a intrat pe trotuar. Un bărbat care se afla la plimbare pe trotuar a fost lovit în plin. Din cauza rănilor suferite acesta a murit.

”În timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani din satul Șericu, comuna Blejești, conducea un autoturism pe strada Șos Pitești din orasul Videle, din directia Blejești către comuna Marsa, judetul Giurgiu, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, lovind un bărbat în vârstă de 67 de ani din București care se deplasa pe trotuar ca pieton”, spun polițiștii teleormăneni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transferat la spitalul din Alexandria pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde ulterior a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,59 mg/l, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin parchet.

C. DUMITRACHE