A dat cu autoturismul peste un pieton şi a fugit! A fost prins şi arestat

Un pieton a ajuns la spital după ce a fost victima unui accdent rutier. Şoferul nici nu s-a uitat în urmă. Şi-a continuat drumul fără remuşcare şi s-a ascuns în casa mamei sale. Oamenii legii au reuşit să-l găsească şi să-l încătuşeze.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 506, în satul Valea Părului din comuna Mîrzăneşti, a efectuat manevra de mers înapoi, fără a se asigura corespunzător, şi a lovit cu partea din spate a autoturismului un pieton care se afla pe partea carosabilă.

În urma accidentului pietonul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind găsit în jurul orelor 02:30, în comuna Mîrzăneşti, la domiciliul mamei sale.

Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la spital unde a refuzat şi recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției şi refuz recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei,

Faţă de conducătorul auto s-a dispus luarea măsurii reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliţiei Teleorman.

C.DUMITRACHE