7 femei au fost arestate după ce s-au bătut în zona Școlii Mihai Viteazul

7 femei au ajuns în arestul Poliției Teleorman după ce au provocat un adevărat scandal în zona Școlii generale Mihai Viteazul din Alexandria. Acestea și-au adresat injurii, amenințări și au aruncat unele spre altele cu sticle și pietre, provocând o stare de neliniște în rândul elevilor și cetățenilor aflați în zonă.

Reglare de conturi între femeile din două clanuri de țigani din Alexandria. Totul s-a petrecut în plină zi, în zona Școlii Mihai Viteazul .

Polițiștii din municipiul Alexandria s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Negru Vodă, în zona Școlii generale Mihai Viteazul din Alexandria a avut loc un scandal între mai multe persoane.

”Pe fondul unui conflict mai vechi, între două femei, ambele aflate în apropierea școlii menționate mai sus pentru a-și lua de la şcoală copilul, respectiv nepotul, a izbucnit, un scandal în care au intervenit alte cinci femei, de ambele părți.

Toate persoanele implicate în conflict, 7 femei cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani, toate din municipiul Alexnadria și-au adresat injurii, amenințări cu acte de violență și au aruncat unele spre altele cu sticle și pietre, provocând o stare de neliniște în rândul elevilor și cetățenilor aflați în zonă”, spun polițiștii teleormăneni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Pentru că prezintă pericol public, persoanele implicate au fost reținute pentru 24 ore, fiind introduse în Centrul de Reținere si Arest Preventiv al I.P.J. Teleorman.

Având în vedere că siguranța în scoli și în zona adiacentă acestora constituie o prioritate pentru polițiști, Inspectoratul de Poliție al județului Teleorman, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în menținerea ordinii și liniștii publice subliniază că nu permit sub nicio formă astfel de manifestări care perturbă procesul educațional și afectează climatul de siguranță publică.

C. DUMITRACHE