6 echipe participă la Campionatul judeţean de fotbal în sală

Doar 6 echipe s-au înscris la Campionatul judeţean de fotbal în sală. Cu toate acestea turneul se va ţine, iar în acest weekend pasionaţii acestui sport vor avea toată ziua de duminică ocupată.
Numărul extrem de mic al echipelor înscrise în această competiţie este cauzat de taxele peste taxe pe care aceştia trebuie să le plătească.
În primul rând, fiecare echipă trebuie să achite baremurile de arbitraj, asistenţa medicală şi contravaloarea chiriei sălii de joc, în sumă de 35 lei/Joc/echipă; 15 lei/arbitru şi 10 lei/joc pentru asistenţa medicală.
Baremurile de arbitraj şi asistenţa medicală trebuie achitate obligatoriu înaintea jocului, pe bază de chitanţe emise de AJF în caz contrar jocul nu se va disputa, iar echipa în cauză va pierde jocul cu 3-0.
Mai mult decât atât, taxa de înscriere este de 150 lei, imprimarea carnetului mai costă 8lei, iar primirea unui cartonaş galben se taxează cu 5 lei, iar eliminarea în urma cumulului de cartonaşe galbene (două) se taxează cu 10 lei. Se mai plăteşte o taxă de 7 lei pentru legitimare, iar pentru viza anuală alţi 10 lei. Transferul unui jucător se taxează şi el cu suma de 5 lei, iar pentru primirea cartonaşului roşu jucătorul trebuie să scoată din buzunar 20 lei.
Cea mai mare amendă, în valoare de 500 lei trebuie plătite de către echipa care s-a înscris în turneu, dar a refuzat să se prezinte la meci. Neplata amenzii pentru neprezentare atrage de la sine neprogramarea. Echipa ai cărei jucători evoluează fără să achite avertismentele, pierde jocul cu
0-3 şi este amendată.
La ediţia precedentă s-au înscris 12 echipe, iar campioană judeţeană a fost Universitatea Alexandria.
Cele 6 echipe înscrise la ediţia din acest an sunt Universitatea Alexandria, Unirea Ţigăneşti, Viaţă Nouă Olteni, Atletic Orbeasca, CS Vârtoape şi Uda Clocociov.
Turneul se va disputa în sistem campionat. Prima şi a doua etapă va avea loc duminică, 26 ianuarie. Celelalte etape se vor disputa peste o săptămână, în funcţie de ”disponibilitatea” sălii de sport.
C. DUMITRACHE

Etapa I – Duminica 26.01.2014
Uda Clocociov – CS Vârtoape – ora 14,00
Atletic Orbeasca – CSU Alexandria – ora 14,50
CSU Ţigăneşti – Viaţă Nouă Olteni– ora 15,40

Etapa II – Duminica 26.01.2014
Uda Clocociov – Atletic Orbeasca– ora 16,30
CS Vârtoape – Viaţă Nouă Olteni– ora 17,20
CSU Alexandria – CSU Ţigăneşti – ora 18,10

Etapa III
Atletic Orbeasca – CS Vârtoape
CSU Ţigăneşti – Uda Clocociov
Viaţă Nouă Olteni– CSU Alexandria

Etapa IV
CS Vârtoape – CSU Alexandria
Uda Clocociov – CS Viata Noua Olteni
Atletic Orbeasca – CSU Ţigăneşti

Etapa V
CSU Ţigăneşti – CS Vârtoape
Viaţă Nouă Olteni – AS Atletic Orbeasca
CSU Alexandria – Uda Clocociov