6 bărbați au fost reținuți după ce s-au luat la bătaie

Persoane cu vâste cuprinse între 30 și 52 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Teleorman. Suspecții bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma scandalului unul dintre bărbați a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului și a ajuns la spital.

Polițiștii din Gălăteni au dispus măsura reținerii față de șase bărbați din comuna Tătărăștii de Sus, cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe raza localității de domiciliu.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 04 iulie, în jurul orei 19:30, între mai mulți bărbați din localitatea Udupu a izbucnit un scandal, în proximitatea unei societăți comerciale, cauzat de cumpărarea unei locuințe în zonă, în altercația produsă unul dintre aceștia fiind lovit cu un obiect contondent în zona capului, ordinea și liniștea publică fiind tulburate. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La data de 13 iulie, fiind în continuarea cercetărilor, față de persoanele implicate în scandal a fost luată măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

CLAUDIU DUMITRACHE