4 tineri prinși la vânătoare ilegală

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, toţi din comuna Băbăiţa, au fost prinși la vânătoare.

Polițiștii din IPJ Teleorman au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un tehnician de vânătoare al unui fond de vânătoare cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare nr. 36 Câlniştea, a surprins un autoturism din care autori necunoscuţi căutau vânat cu ajutorul unui proiector.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase care au găsit în extravilanul comunei Băbăiţa, către comuna Botoroaga, pe un fond de vânătoare un autoturism care avea în portbagaj doi câini rasa ogar.

Bunurile menţionate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în cauză a fost transportat la sediul Poliţiei Oraş Videle unde a fost sigilat.

În timpul cercetărilor au fost identificaţi ocupanții autoturismului, patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, toţi din comuna Băbăiţa.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ”braconaj cinegetic”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C. DUMITRACHE