4 fotbalişti suspendaţi pentru ”infracţiuni”

Nici n-a debutat returul campionatului că deja Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a avut ”de lucru”. În urma meciurilor din Cupa României nu mai puţin de 4 jucători au fost suspendaţi şi amendaţi pentru unele nereguli comise în ”16-imile” fazei judeţene.
340 lei. La atât se ridică valoarea amenzilor pe care trebuie să le plătească 4 jucători teleormăneni care ”n-au fost disciplinaţi” în 16-imile Cupei României la fotbal, faza judeţeană.
Cele mai ”grele” penalizări le-au primit Eduard Nidelea (CS Vităneşti) şi Constantin Cone (As Gloria Merişani). Cei doi au fost suspendaţi pentru două etape şi au primit şi amendă de 150 lei fiecare pentru lovirea cu piciorul a adversarului în mod intenţionat, fără vătămare fizică.
Un alt jucător care va sta pe ”bară” în primul meci din returul campionatului este şi Adrian Valentin Ungureanu de la AS Tineretul Suhaia. Pe lângă suspendarea de o etapă acesta s-a ales şi cu o amendă de 30 lei. El a primit aceste sancţiuni pentru împiedicarea marcării unui gol în poziţie de ultim apărător.
Ultimul jucător intrat în atenţia comisiei de Disciplină a AJF Teleorman este Marius Petre Stoian de la FC Udinese Uda Clocociov. El a primit o etapă de suspendare şi o amendă de 10 lei pentru cumul de cartonaşe galbene.

C. DUMITRACHE