283 locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Teleorman

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au de unde alege în această perioadă. 283 locuri de muncă sunt disponibile la nivelul judeţului Teleorman. dintre acestea, 32 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 91 pentru persoanele calificate în diverse meserii, 81 pentru persoanele cu studii liceale, iar 79 pentru persoanele cu studii gimnaziale.

Meseriile în care au fost comunicate locurile vacante sunt : director vanzari, inginer mecanic, inginer electromecanic, inginer electrotehnist, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer electrotehnic, inginer 8in industria alimentara, sef formatie industria petroliera/petrochimica, manager de zona, sondor la forajul mecanizat si reparatii sonde, mecanic utilaj, oficiant posta telegrame, factor postal, operator calculator electronic si retele, agent de securitate, electrician de întreţinere şi reparaţii, electrician montator de instalatii automatizate, electromecanic masini si echipamente electrice, electronist depanator utilaje calcul, rectificator universal, sofer de autoturisme si camionete, vanzator, lucrător comercial, lacatus mecanic, lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale, instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze, zidar, sculer-matriter, stivuitorist, sudor manual cu arc electric, sudor manual cu flacara de gaze, confectioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat in industria confectiilor, muncitor necalificat in mine si cariere, manipulant marfuri, etc.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici trebuie să comunice oferta la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru.

În situaţia în care agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia să anunţe ocuparea acestora în termen de o zi.

Claudiu DUMITRACHE