130 de tineri au fost angajaţi în cadrul Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Un număr de 130 absolveţi au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă în urma organizării Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi.

În vederea participării, la Bursa Locurilor de Muncă, au fost contactati aproximativ 1065 agenţi economici, dintre care 83 au oferit 527 locuri de muncă vacante.

Oferta de locuri de muncă vacante locală a fost completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

La nivelul judeţului Teleorman, în cadrul bursei locurilor de muncă, au fost prezenţi 40 angajatori şi aproximativ 595 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

În cadrul acestui eveniment, persoanele participante au fost informate despre serviciile oferite de A.J.O.F.M Teleorman (medierea muncii, serviciile EURES, formare profesională) şi au beneficiat de consiliere cu privire la tehnicile de căutare a unui loc de muncă, despre modul de realizare a unui CV sau despre cum se redactează o scrisoare de intenţie.

Tot în cadrul evenimentului partenerii sociali ai A.J.O.F.M Teleorman au disemina informații privind serviciile oferite: Armata Romănă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgentă Teleorman, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Teleorman , 7 Master Media .

Reprezentatii angajatorilor participanti la bursa şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au completat chestionare, din analiza cărora se va afla gradul de vizibilitate al AJOFM Teleorman si implicit al serviciilor oferite , în rândul actualilor si potenţialilor beneficiari.

Rezultatele finale vor fi centralizate de A.J.O.F.M Teleorman la o lună de la data desfaşurării acestei burse.

C. DUMITRACHE