1200 de alexăndreni primesc tichete de Paști din partea Primăriei Alexandria

Sute de alexăndreni s-au îmbulzit în ultime zile în faţa sediului Serviciului Public pentru Asistenţă Socială din Alexandria, pentru a primi câte un tichet social în valoare de 50 lei.

Alexăndrenii sunt tot mai săraci. Cel puţin asta se înţelege din numărul extrem de mare al celor care depun cerere pentru tichete sociale. Din fericire, față de anul trecut au mai scăzut solicitările, dar tot destul de multe. Nu mai puţin de 1200 au depus dosarul pentru această formă de ajutor înaintea sărbătorilor de Paşti.

Municipalitatea alexăndreană şi-a făcut pomană înainte de Paşte. Pensionarii, persoanele singure sau familiilor al căror venit net pe membru de familie este sub 500 de lei lunar beneficiază de tichet social de 50 lei. 1200 de alexăndreni s-au înscris la Primărie pentru a beneficia de tichetele sociale de Paşti.

În primele 3 zile au fost distribuite aproximativ 1000 de tichet.

Pentru a beneficia de aceste tichete trebuie făcută o cerere, însoţită de actele doveditoare ale veniturilor din luna anterioară. Toate acestea vor fi depuse la Primăria Alexandria.

Valoarea tichetelor este 50 lei pe familie sau pe persoană singură şi se vor acorda cu ocazia sărbătorilor Pascale şi de Crăciun şi sunt destinate achiziţionării de produse alimentare.

C. DUMITRACHE