115 locuri de muncă vacante în Teleorman

În săptămâna 13 – 19 martie 2014, lista locurilor de muncă vacante în judeţul Teleorman, a înregistrat o uşoară scădere comparativ cu perioada anterioară, însă numărul locurilor de muncă nu a scăzut sub 100.
În această perioadă, sunt înregistrate un număr de 115 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 18 agenti economici din judeţ, în diverse domenii de activitate, industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, vânzări, servicii şi comerţ.
În această perioadă, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 6 posturi, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, 59 de posturi, iar pentru persoanele necalificate, 50 de posturi.
Defalcat pe zone, cele mai multe locuri de muncă (68) sunt vacante în zona Alexandria. Acestea sunt puse la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de 10 agenţi economici în domeniile: industrial, alimentaţie publică, confecţii textile, servicii şi comerţ, vânzări. Dintre acestea 35 de locuri sunt pentru persoanele cu studii medii şi profesionale, 27 locuri pentru persoane necalificate şi 6 locuri pentru persoane cu studii superioare.
În zona Roşiori de Vede sunt concentrate 27 locuri de muncă, în cadrul a doi agenţi economici în domeniul confecţiilor textile. 14 locuri sunt pentru persoane cu studii medii şi profesionale, iar restul de 13 locuri au adresabilitate în rândul persoanelor necalificate.
Iar la Turnu Măgurele şi Zimnicea, sunt vacante câte 10 locuri de muncă. La Turnu Măgurele posturile sunt oferite de patru agenţi economici în domeniile confecţii textile,
medical, servicii şi comerţ, cu valabilitate pentru persoane cu studii medii şi profesionale.
Iar la Zimnicea, locurile de muncă sunt operite de doi agenţi economici în domeniul confecţiilor textile.
În ce priveşte vechimea în câmpul muncii, solicitată de angajatori, aceasta oscilează între zero şi cinci ani. Iar din punct de vedere al contractelor de muncă acestea se vor semna atât pe perioadă nedeterminată cât şi pe perioadă determinată.

M.M.