Posturi vacante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcţii contractuale de execuţie, vacante. Concret, este vorba de :

  • 1 post asistent PL în cadrul Secţiei UPU – cabinet de medicină dentară;
  • 2 posturi brancardier în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Alexandria;
  • 1 post brancardier în cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Videle.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

  • Pentru postul de asistent medical PL în cadrul Secţiei UPU Alexandria candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai şcolii postliceale; să deţină certificat de membru eliberat de O.A.M.G.MA.M.R.; 6 luni vechime.
  • Pentru posturile de brancardier candidaţii trebuie să fie absolvenţi de şcoală generală. Nu se impun condiţii în ceea ce priveşte vechimea în muncă.

Concursul va avea loc în data de 19 decembrie 2018, ora 10.00: proba scrisă, urmând ca data şi ora interviului să fie comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere se depun la compartimentul de resurse umane al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria. Persoanele care doresc să se înscrie la acest concurs pot obţine toate informaţiile de care au nevoie adresându-se imediat personalului compartimentului de resurse umane din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, str. Libertăţii nr. 1, din Alexandria, precum şi la telefonele 0247/306.758 şi 0247/306.723.

George ZAVERA